دفتر پخش کره درجه یک بادام زمینی

کره درجه یک بادام زمینی، یکی از خوشمزه ترین محصولاتی است که به طور خالص از میوه ی بادام زمینی حاصل می شود. این محصول، علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، از خواص بی نظیری هم برای سلامتی برخوردار می باشد، در نتیجه، روز به روز به میزان طرفداران آن افزوده می شود.

دفتر پخش کره درجه یک بادام زمینی

بیشتر بخوانید:

عوامل موثر در کیفیت کره بادام زمینی

عوامل موثر در کیفیت کره بادام زمینی امروزه، با پیشرفت علم تغذیه، یکی از پرمصرف ترین میان وعده ها در اکثر منازل، کره ی بادام زمینی می باشد و به صورت کاملا خالص و ارگانیک از مغز این آجیل به دست می آید.شرکت های بسیاری در سراسر کشور، مشغول به تولید و توزیع این کره با برند های مختلف می باشند، اما آیا کیفیت همه ی آن ها یکسان است؟قطعا پاسخ این سوال منفی است.ما در این مطلب می خواهیم به طور خلاصه به برخی از عوامل موثر بر کیفیت کره ی بادام زمینی اشاره کنیم.

  • نوع و کیفیت مواد اولیه ی استفاده شده در تهیه ی محصول
  • میزان خام و بو داده بودن مغز بادام زمینی
  • درصد نمک به کار برده شده در آن
  • استفاده و یا عدم استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ های خوراکی
  • فاقد بو
  • بسته بندی مناسب

مراحل تولید کره درجه یک بادام زمینی

مراحل تولید کره درجه یک بادام زمینی تولید کره بادام زمینی خالص، مانند هر محصول دیگری نیازمند داشتن آگاهی های کافی در مورد خواص و ویژگی های این میوه است تا بتوان با حفظ کلیه ی ویتامین ها، املاح و مواد معدنی آن، بهترین نوع روغن یا کره را حاصل نمود.

مراحل تولید کره ی بادام زمینی:

  • تهیه ی بادام زمینی خام و بدون پوست به میزان دلخواه
  • بو دادن این مغز میوه ها
  • قرار دادن بادام زمینی ها در فر به مدت پنج دقیقه
  • آسیاب کردن آن ها با استفاده از دستگاه مخلوط کن
  • افزودن مقداری نمک و عسل به کره ی حاصل

برای بو دادن بادام زمینی، مغز میوه ها را در داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی شعله ی با حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بدهند.

سپس مقداری آب نمک به آن ها بیفزایید و دوباره هم بزنید و شعله ی گاز را زیاد کنید.

برای بو داده کردن مغز بادام زمینی، می توان به جای ماهی تابه از فر هم استفاده نمود.

بعد از مرحله ی آسیاب کردن، با کاردک روغن و کره ی حاصل را جداسازی نمایید و اگر با طبع تان سازگار بود مقداری بادام زمینی خرد شده را به آن اضافه کنید تا هنگام میل کردن، زیر دندان بیاید.

این کره را می توان به مدت یک سال در یخچال نگهداری نمود و با خامه و مربا میل نمود.

مصرف کره ی بادام زمینی، منجر به کاهش چربی های اشباع مضر در بدن می شود، وزن را کاهش می دهد و از بروز مشکلات گوارشی، یبوست و حملات قلبی جلوگیری می کند.


نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.