پخش انواع بادام زمینی بین شرکتهای فرآوری

بادام زمینی به صورت آجیلی و همچنین در قالب انواع مواد فرآوری شده استفادهمی شود. پخش عمده این محصول بین شرکتهای فرآوری کننده انواع کره و روغنبادام زمینی توسط نمایندگی ها انجام می گیرد.
مقایسه کره حیوانی و کره بادام زمینی می تواند به وضوح فواید این میوه و ماده غذایی فرآوری شده از آن را آشکار سازد. کره حیوانی پاستوریزه به طور تقریبی دارای هشتاد درصد چربی است و میزان هجده درصد آن آب است، همچنین این نوع کره دارای حدود دو درصد نمک نیز می باشد.
کره ی بادام زمینی دارای مواد مقوی از جمله انواع مواد معدنی، پروتئین ها، و درصد بالایی کربوهیدراتها می باشد.
با توجه به نکات ذکر شده، به دلیل وجود مواد آلرژی زا در بادام زمینی، درصورتیکه افراد به این ماده آلرژی نداشته باشند، مصرف کره بادام زمینی نسبت به جای کره حیوانی توصیه می شود.

بیشتر بخوانید:

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.